Ondernemer

Wij hebben een prima draaiend bedrijf hetgeen veel van onze tijd kost. We hebben een prima accountant en dito fiscalist. Onze privé situatie lieten we even voor wat deze was.

Inmiddels zijn wij via een bevriende relatie die ook ondernemer is, in contact gekomen met Brain Capital Advies. In eerste instantie vroegen wij ons af of wij die wel nodig hadden, omdat we immers onze accountant en fiscalist hebben. Tijdens ons eerste gesprek maakten zij ons echter enthousiast en hebben wij opdracht gegeven voor het opstellen van een financieel plan.

Zij hebben toen een financieel plan voor ons opgesteld waarin niet alleen onze privé situatie maar ook onze BV een prominente plaats in neemt. We hebben nu inzicht en overzicht in de financiële situatie van zowel privé alsmede van de BV. Uiteraard hebben we net als de meeste Nederlanders een eigen woning, een hypotheek en spaargeld. Echter we hebben ook een BV waarin we een eigen pensioen opbouwen.

Verder bezitten we inmiddels zowel privé als in de BV over behoorlijk wat liquiditeiten. We hebben alles nu ge(her)structureerd zodat we niet alleen weten hoe onze situatie er uit ziet, maar ook de ontwikkelingen goed kunnen volgen. Een goedlopend bedrijf is mooi maar een goede financiële toekomst is beter.

 • Datum: 09/09/2013
 • Categorie: Vermogensbeheer
 • Klant: Sit Commodo Sollicitudin

 • DGA: pand, RC & pensioen vraagstuk

  Welke situatie werd aangetroffen? De directeur groot aandeelhouder (DGA) had een (commercieel) pand in privébezit en verhuurde deze aan zijn BV. Fiscaal stelde de DGA derhalve …….

  Lees meer
 • Vermogensbeheer

  We hadden een behoorlijk vermogen opgebouwd met ons bedrijf dat we een aantal jaren geleden hebben verkocht. Nadat we de deal gedaan hadden was …..

  Lees meer
 • Aankoop andere woning

  Wij waren ons aan het oriënteren op de woningmarkt omdat we de woning wilden inruilen voor een grotere. Ons gezin had behoefte aan meer ruimte en onze inkomens ……

  Lees meer
 • Ondernemer

  Wij hebben een prima draaiend bedrijf hetgeen veel van onze tijd kost. Verder bezitten we inmiddels zowel privé als in de BV over behoorlijk wat liquiditeiten. We hebben alles nu ge(her)structureerd zodat we niet alleen weten hoe …

  Lees meer

© Copyrights - Brain Capital

Brain Capital is volledig onafhankelijk en staat geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten en beschikt derhalve over alle wettelijke vergunningen die nodig zijn om als financieel dienstverlener te mogen opereren.