Vermogensbeheer

We hadden een behoorlijk vermogen opgebouwd met ons bedrijf welke we een aantal jaren geleden hadden verkocht. Nadat we de deal gedaan hadden was het de afdeling vermogensbeheer vd bank die ons benaderde. We hebben ons vermogen daar onder gebracht waar ze dit in een profiel hebben belegd. Door alle perikelen op de financiële markten kreeg ons vermogen een flinke deuk. Wij hadden spijt dat we ons indertijd niet verder hebben georiënteerd. Wij kwamen toen via een vriend in aanraking met Brain Capital Advies.

Na diverse gesprekken met Brain Capital Advies hebben ze eerst een gedegen Financieel Plan opgesteld die het verloop van onze financiële toekomst laat zien. Ons vermogen speelt een belangrijke rol in dit plan. Brain Capital Advies heeft heel goed gekeken naar een perfecte aansluiting van dit vermogen op ons plan. Zo bleek dat we met een lager rendement dan oorspronkelijk beoogd onze doelstellingen kunnen bereiken. Dat betekende dat we minder risico hoefden te nemen. Hierdoor is de kans dat ons financieel plan daadwerkelijk uitkomt een heel stuk groter geworden. Dit geeft ons veel rust en vertrouwen voor de toekomst. Daarnaast bleek dat de kosten voor de begeleiding en invulling van ons vermogen ook nog eens stuk goedkoper kon.

 • Categorie: Vermogensbeheer
 • Klant: Familie Stuivers
 • Document: Een voorbeeld van het opgestelde Financieel plan, die het verloop van de toekomst laat zien. Download

 • DGA: pand, RC & pensioen vraagstuk

  Welke situatie werd aangetroffen? De directeur groot aandeelhouder (DGA) had een (commercieel) pand in privébezit en verhuurde deze aan zijn BV. Fiscaal stelde de DGA derhalve …….

  Lees meer
 • Vermogensbeheer

  We hadden een behoorlijk vermogen opgebouwd met ons bedrijf dat we een aantal jaren geleden hebben verkocht. Nadat we de deal gedaan hadden was …..

  Lees meer
 • Aankoop andere woning

  Wij waren ons aan het oriënteren op de woningmarkt omdat we de woning wilden inruilen voor een grotere. Ons gezin had behoefte aan meer ruimte en onze inkomens ……

  Lees meer
 • Ondernemer

  Wij hebben een prima draaiend bedrijf hetgeen veel van onze tijd kost. Verder bezitten we inmiddels zowel privé als in de BV over behoorlijk wat liquiditeiten. We hebben alles nu ge(her)structureerd zodat we niet alleen weten hoe …

  Lees meer

© Copyrights - Brain Capital

Brain Capital is volledig onafhankelijk en staat geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten en beschikt derhalve over alle wettelijke vergunningen die nodig zijn om als financieel dienstverlener te mogen opereren.