mr. Johan R.M. Huijben

Na mijn opleiding Atheneum heb ik rechten gestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam (afgestudeerd in 1985).
Vervolgens heb ik een traineeship doorlopen bij ING bank, waarna ik gedurende een 8 tal jaren diverse functies heb vervuld binnen het bankbedrijf: In eerste instantie betrof dat de functie van Accountmanager Zakelijke Kredietverlening, waarbij kredietverlening aan bedrijven/ondernemers centraal stond, alsmede de daarmee verband houdende advisering. Daarna management functie vervuld binnen de Private Banking activiteiten van de bank, waarbij centraal stonden disciplines als pensioenadvisering, financieringen, vermogensbeheer, en risicobeheer.

In de hiervoor genoemde functies heb ik alle facetten, zowel op zakelijk als particulier terrein, van het bankieren leren kennen en in dat kader ook alle relevante bankcursussen doorlopen.

Na de periode bij de bank heb ik 10 jaar gewerkt binnen het intermediairbedrijf, waarbij financiële planning de kernactiviteit was. Binnen het intermediairbedrijf heb ik mij naast het vervullen van managementfuncties en het geven van interne opleidingen, ook steeds actief bezig gehouden met het persoonlijk adviseren van cliënten teneinde te allen tijde ook werkzaam te blijven op praktijkniveau en “on the job”.

Vanuit de jarenlange ervaring in deze markt en de immer aanwezige drang naar zelfstandig ondernemerschap is per 2004 de start gemaakt met de huidige onderneming Brain Capital Advies.

Vaardigheden en expertise

  • Financiële planning
  • Financieringsconstructies voor de vennootschap

  • 06 55 18 15 97
  • j.huijben@braincapital.nl

© Copyrights - Brain Capital

Brain Capital is volledig onafhankelijk en staat geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten en beschikt derhalve over alle wettelijke vergunningen die nodig zijn om als financieel dienstverlener te mogen opereren.