Een integraal Financieel Plan voor ondernemers binnen 4 weken!

Na een gratis inventarisatie gesprek werken wij een vrijblijvende offerte uit.

Idealiter werken wij de offerte uit na inzage in bepaalde stukken zoals jaarcijfers en aangifte IB. Wij hebben dan meer inzicht in de complexiteit en omvang van het uiteindelijke financiële plan. Tijdens de kennismakingsbijeenkomst kunnen wij sowieso een schatting geven.

Na ontvangst van de stukken, wordt binnen 2 werkdagen een maatwerk prijsopgaaf gedaan voor het opstellen van het financiële plan voor u als ondernemer.

Binnen uiterlijk 4 weken na acceptatie van de offerte wordt het plan opgeleverd en gepresenteerd. Tijdens het uitwerken zullen wij u regelmatig met u afstemmen over vragen die zich bij ons aandienen en keuzerichtingen polsen.

In het algemeen is het mogelijk om direct na het doornemen van het plan de eerste verbeteringen aan uw financiële situatie te realiseren. Desgewenst begeleiden wij u hiermee uiteraard. Bijvoorbeeld in de vorm van:

  • het voor u inregelen of bemiddelen van nieuwe financiele instrumenten. Wij accepteren in dit verband geen provisies.
  • in uw opdracht communiceren met eventueel betrokken specialisten (accountant, fiscalist, verzekeringstussenpersoon, notaris, et cetera).

U bent zeer welkom om ons te bellen voor eerste kennismaking of het afspreken van een bijeenkomst.

Groet, Johan en Dennis

© Copyrights - Brain Capital

Brain Capital is volledig onafhankelijk en staat geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten en beschikt derhalve over alle wettelijke vergunningen die nodig zijn om als financieel dienstverlener te mogen opereren.