Inzage in een compleet financieel plan

Een kennismakingsgesprek en een inventarisatie is gratis en vrijblijvend. We geven dan inzage in een compleet financieel plan dat relevant is voor uw situatie.

Na het gesprek werken we desgewenst vrijblijvend een voorstel op maat uit.

Het inzien van een compleet plan in combinatie met de bijeenkomst, zal u direct al waardevol inzicht geven in een aantal verbeterpunten en financiële kansen.

Veel van onze toegevoegde waarde ontstaat doordat wij ver vooruit kijken en niet alleen rekening houden met uw wensen en randvoorwaarden. We houden ook rekening met veelvoorkomende gebeurtenissen en voorziene ontwikkelingen. Onze ervaring draagt bij aan de kwaliteit van uw financiele lange termijn plan.

Wat kan er zoal op elkaar afgestemd en daarmee geoptimaliseerd worden? Bel of mail ons  vooral voor een eerste kennismaking en gedachtenwisseling. Uiteraard blijft alles vertrouwelijk.

Groet, Johan en Dennis

© Copyrights - Brain Capital

Brain Capital is volledig onafhankelijk en staat geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten en beschikt derhalve over alle wettelijke vergunningen die nodig zijn om als financieel dienstverlener te mogen opereren.